انواع درمان PTSD
نوشته شده توسط : spudgene

اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) چیست؟

تلفات سنگین، ناامیدی ها و دیگر آزمایشات سرنوشت در زندگی بزرگسالان و کودکان اتفاق می افتد. افرادی که سطح بالایی از مقابله (تحمل استرس) دارند، می‌توانند منابع روانی را برای زنده ماندن در شرایط بدون به خطر انداختن سلامت روان خود بسیج کنند. هنگامی که مکانیسم های مقابله ای به اندازه کافی قدرتمند نیستند، اختلال جدی در عملکرد روان رخ می دهد که به عنوان اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) تشخیص داده می شود. این بیماری با اختلالات روانی مشخص می شود که از سازگاری با زندگی عادی پس از تجربه ضربه روانی جلوگیری می کند. اطلاعات بیشتر در مورد تشخیص، علائم و روش های درمان را در مقاله بخوانید.

 

علل اختلال استرس پس از سانحه

PTSD بر اساس یک واکنش ذهنی غیرقابل کنترل به فشار بیش از حد عاطفی و ارادی ناشی از استرس شدید است. بیمار ممکن است خود در معرض اقدامات روانی باشد یا شاهد یا شرکت کننده در رویدادهای روانی باشد.

 

مهم ترین شرایطی که باعث ایجاد اختلال روانی استرس می شود:

 

بلایای طبیعی یا اجتماعی؛

جنگ؛

اپیدمی؛

حمله تروریستی، گروگان بودن؛

خشونت خانگی (شایع در کودکان و زنان)؛

حادثه جنایی (تجاوز جنسی، سرقت یا باطری)؛

بیماری شدید غیر قابل برگشت، ناتوانی، نقص زیبایی شناختی جبران نشده؛

مرگ ناگهانی اقوام و دوستان نزدیک.

در زنان، علل PTSD اغلب خاتمه یک بارداری مورد انتظار (سقط جنین)، ماستکتومی (برداشتن غده پستانی) است.

نوع سوماتوفرم با اضافه شدن اختلالات قلبی، گوارشی و عصبی مشخص می شود. همراه با تغییرات روانی رفتاری، درد منظم در قفسه سینه، شکم، گردن، کمر و سر ایجاد می شود. به عنوان یک قاعده، خود بیماران بر کمک پزشکی اصرار دارند، اما برای درمان تظاهرات منحصرا جسمی به یک درمانگر مراجعه می کنند.

 

الکلیسم، اعتیاد به مواد مخدر و سایر اختلالات روانی (هیپوکندریال، افسردگی، پارانوئید، مضطرب، فوبیک، هراس، اسکیزوئید) اغلب در پس زمینه PTSD ایجاد می شوند.

 

تقریباً همه بیماران مبتلا به اختلال استرس پس از سانحه علائم زیر را دارند:

 

واکنش های مبهوت کننده - لرزیدن در پاسخ به محرک های خارجی غیر منتظره (معمولاً صدا)؛

اختلال در ریتم شبانه روزی؛

واکنش های فوبیک؛

اختلال خوردن؛

عدم تعادل؛

تحریف های شناختی؛

اختلال در مهارت های ارتباطی؛

هوشیاری بیش از حد، سوء ظن، هوشیاری مداوم.

PTSD بر عملکردهای ذهنی بالاتر - حافظه، تفکر، توجه، ادراک و انتقال اطلاعات تأثیر منفی می گذارد. به همین دلیل، عملکرد کودکان در مدرسه کاهش می یابد و بزرگسالان در حوزه حرفه ای مشکلاتی دارند.

 

تشخیص و درمان اختلال استرس پس از سانحه

اختلال استرس پس از سانحه توسط روانپزشک و روان درمانگر (در کودکان، توسط متخصصان اطفال) تشخیص و درمان می شود. پزشک تاریخچه پزشکی را مطالعه می کند، جزئیات آسیب روانی را روشن می کند و آزمایشاتی را برای ارزیابی وضعیت روانی (روانی) بیمار انجام می دهد. برای حذف بیماری های جسمانی که منجر به تغییرات ذهنی می شود، آزمایش خون برای هورمون ها، EEG و MRI مغز تجویز می شود.

 

درمان PTSD در دو جهت - تثبیت وضعیت روانی و تقویت سلامت جسمانی انجام می شود. تاکتیک های درمانی و روش های اصلاح روانی به صورت جداگانه انتخاب می شوند.

 

دارودرمانی

دوز و رژیم داروها بسته به علائم اصلی، عوارض در حال توسعه، میزان انگیزه و پاسخ بیمار به درمان تجویز می شود. درمان شامل قرص‌های خواب، ضد افسردگی‌های سه حلقه‌ای، آرام‌بخش‌های طبیعی - استرسوویت، یک مخلوط گیاهی آرام‌بخش، جوشانده خار مریم، قطره‌های Zelenin، آماده‌سازی سنبل الطیب (نورونورم Sw، تنتور الکل، گیاه در کیسه‌های فیلتر) است.





:: برچسب‌ها: PTSD ,
:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 20 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: